Bij het plaatsen van een bericht in ons gastenboek dient U zich aan een aantal regels te houden.

  • Het taalgebruik dient te voldoen aan de algemeen gangbare fatsoensnormen en omgangsvormen. Gebruik gewoon Nederlands. Gebruik geen HOOFDLETTERS: dit wordt ervaren als schreeuwerig!
  • Schelden, beledigen, kwetsen of discrimineren is niet toegestaan.
  • Het gastenboek is niet bedoeld voor commerciële uitingen.

 

De Stichting Veteranenlandgoed “Vrijland” behoudt zich te allen tijde het recht voor om berichten (geheel of gedeeltelijk) zonder opgaaf van reden te verwijderen. Bij het plaatsen van een bericht wordt het IP adres altijd geregistreerd. Bij het herhaaldelijk niet naleven van bovenstaande regels of andere misdragingen kan de Stichting overgaan tot het blokkeren van het IP-adres.

De Stichting Veteranenlandgoed “Vrijland” is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de in het gastenboek geplaatste berichten.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
14 berichten.
Sjack van der Voort Sjack van der Voort uit Druten schreef op 24 mei 2024
Afgelopen dinsdag, 21 mei 2024, hebben we in kleine kring de as verstrooid van meervoudig Bosnië- en Afghanistan-veteraan Sgt1 b.d. Puck Hogeveen. Ze werd enorm gewaardeerd door collega's binnen o.a. het VN Transport bataljon, 101 Tank bataljon, het KCT en DVVO. Puck cijferde zich weg voor iedereen, elke taak en iedere missie. Ook werd ze zeer gewaardeerd binnen de mars-gemeenschap bij onder meer de Nijmeegse Vierdaagse en de MaKoNi-mars. Wat Puck had meegemaakt tijdens diverse missies trok echter een te zware wissel op haar. Uiteindelijk werd PTSS haar noodlottig. In de rustieke en bosrijke omgeving van het veteranenlandgoed Vrijland heeft ze een mooie plek gevonden: onder een eik, met toepasselijke V-vorm. Rust zacht meid. "Lest we forget".
Jan Jan uit Wesepe schreef op 17 januari 2021
Vandaag gewandeld in de eerste sneeuw van 2021 in dit prachtige indrukwekkende veteranenpark. Foto's gemaakt voor mijn dienstmaat die in 1979 als Dutchbat in Libanon had gediend. Mooi en educatief opgezet. Ik werd er stil van! Met diep respect voor al die dappere militairen die hun leven gaven voor de vrijheid.
Peter Mollenbrok Peter Mollenbrok uit Apeldoorn schreef op 11 december 2020
Op 10 december 2020 hebben wij kinderen de as van onze moeder uitgestrooid op de plek waar wij 5 jr geleden onze vader hebben uitgestrooid.Wij zijn de stichting dankbaar dat dit mogelijk was.Op deze wijze hebben wij kinderen het idee dat wij onze ouders weer hebben samen gebracht. Wij willen de stichting dan ook dank zeggen hiervoor. Peter,Connie en Jolanda Mollenbrok.
Arjanne Saaltink Arjanne Saaltink uit Münster schreef op 16 februari 2020
Wat jammer dat er in het stuk over het ontstaan van het Landgoed, niet de naam van oud-voorzitter Kolonel b.d Geerlings wordt genoemd.Hij was initiatiefnemer van het Veteranenlandgoed Vrijland en heeft zich met het toenmalige bestuur zeer ingespannen voor het oprichten van de Stichting en de opzet van het themapark.
Ingrid Tuinstra - van Vaerenbergh Ingrid Tuinstra - van Vaerenbergh uit Zoetermeer schreef op 16 februari 2020
Gister (22 april 2017) hebben we de as van onze ouders/grootouders verstrooid op het Veteranenveld. Wij zijn dankbaar dat deze mogelijkheid er is en dat onze ouders hier samen kunnen zijn. Wij danken de heer Rob Schmidt voor de warme ontvangst en de uitleg over het landgoed. vriendelijke groet namens de familie van de heer en mevrouw J. van Vaerenbergh, officier van de Koninklijke Luchtmacht.
peter Mollenbrok peter Mollenbrok uit Apeldoorn schreef op 16 februari 2020
Op 10-12-2016 was het de eerste sterfdag van mijn vader.Daar de weduwe rolstoelgebonden is mochten wij weer een beroep doen op iemand van de stichting die kwam om de slagboom open te doen zodat wij met de auto naar het strooiveld konden rijden.Daardoor hebben wij onze vader/man kunnen herdenken op de plek waar wij zijn as hebben uitgestrooid.Wij zijn daar als nabestaanden enorm dankbaar voor dat het voor ons is mogelijk gemaakt om dit te doen.Onze dank is dan ook groot.
Prins Prins uit Barendrecht schreef op 16 februari 2020
Dank voor het creeren en onderhouden van deze oase van rust. Zaterdag 16 juli hebben we mijn vader zijn laatste rustplaats gegeven. Als trotse oud marinier en Nieuw Guinea veteraan zou hij deze plek tussen zijn maten zeer hebben gewaardeerd. Dank nogmaals voor de goede zorgen, warme ontvangst en uitleg. Als familie hebben we dit zeer gewaardeerd!
gerda hulsbos de haas gerda hulsbos de haas uit zouterwoude schreef op 16 februari 2020
in februari zijn de laatste resten van mijn man/vader uitgestrooid.daar de weduwe rolstoelgebonden is is het voor haar moeilijk om de plek te bezoeken.door spontane medewerking van de stichting heeft de weduwe toch de plek waar haar man ligt kunnen bezoeken want door de medewerking van de stichting werd de slagboom geopend zodat we er met de auto naar toe konden.Wij zijn dankbaar voor dit gebaar want konden nu de plek vol in het mooie groen bezoeken.het is een mooie plek waar menig veteraan is uitgestrooid en wij zijn trots dat mijn man/vader daar deel vanuit maakt.onze dank gaat dan ook uit naar ieder die dit stuk natuur in stand houd ter nagedachtenis van de veteranen.
gerda hulsbos de haas gerda hulsbos de haas uit zouterwoude schreef op 16 februari 2020
Dinsdag 10 mei hebben wij met elkaar zussen en kleinkinderen het as verstrooid op het veteranenuitstrooiveld van onze vader-Opa. Het was zijn grootste wens en dat is vandaag uitgekomen. Het ontvangst was warm en goed .Dat er zo,n veld is top een waardering naar en voor de veteranen. Rust zacht lieve pappa en opa
peter mollenbrok peter mollenbrok uit Apeldoorn schreef op 16 februari 2020
Op 10-2-2016 hebben we mijn vader zijn as uitgestrooid.Wij zijn dankbaar dat mijn vader in aanmerking kwam om toch op een soort ereveld zijn laatste rustplaats te hebben gekregen.Het is een mooi stuk natuur en wij als nabestaande zijn erg dankbaar dat we weten dat hij daar ligt.
p.mollenbrok p.mollenbrok uit Apeldoorn schreef op 16 februari 2020
op 10-2-2016 hebben wij de as van onze vader/man uitgestrooid op het plekje waar oud indieveteranen hun laatste rustplek kunnen krijgen.Ben er van overtuigt dat als straks de bomen weer in het blad komen en de kleurenpracht van de natuur er weer is het een hele mooie laatste rustplek voor hem is.Wij vinden het een mooi idee dat hij nu met zijn strijdmakkers is verenigd. Rust zacht lieve man en pa.
Rick Stander Rick Stander uit Zevenaar schreef op 16 februari 2020
Mooie website en een heel goed initiatief! We hebben als Stichting Veteranen de Liemers deze website opgenomen op onze linkruil-pagina. Deze is hier te vinden: http://www.stichtingveteranendeliemers.nl/diverse-links/linkruil/
Edwin Vrijland Edwin Vrijland uit Ouwerkerk schreef op 29 november 2015
Heb hier als Marechaussee Vrijland wacht gelopen. Vaak uit moeten leggen dat het inderdaad mijn achternaam betrof. Goed te zien dat dit voor zoveel mensen een bijzondere plaats is.
Inge Inge uit Julianadorp schreef op 16 oktober 2015
Ook heel toevallig langs gefietst,wist niet van het bestaan,maar wat een ontdekking.Prachtig stiltegebied en heel veel informatie langs de paden.wordt me er weer van bewust hoe weinig ik weet van alle inspanningen die onze militairen hebben verricht.dank voor deze plek!