Routebeschrijving

Het Veteranenlandgoed “Vrijland” ligt aan de Hoenderloseweg ongenummerd te Arnhem-Schaarsbergen.

Komt U met de auto?
Via de A1 vanuit het westen: neem vanaf Hoevelaken Afslag 19 (Hoenderloo), volg de richting Hoenderloo via de Otterloseweg; neem de afslag naar Hoenderloo en volg de Deelenseweg, die in Deelen overgaat in de Hoenderloseweg; volg de borden Veteranenlandgoed Vrijland.

Via de A1 vanuit het oosten èn via de A50 vanuit het noorden: volg vanaf Knooppunt Beekbergen de A50 richting Arnhem tot Afslag 21 (Schaarsbergen) en sla rechtsaf bij de Koningsweg en volg deze tot de afslag Deelen, sla opnieuw rechtsaf en volg de borden Veteranenlandgoed “Vrijland” (±800 meter).

Via de A12 uit het oosten: neem Afslag 26 (Arnhem-Noord) en sla bij de verkeerslichten rechtsaf in de richting Schaarsbergen. Rij door tot het viaduct over de A50 (Koningsweg) en sla links af. Sla op de Koningsweg de eerstvolgende weg (Deelenseweg) rechtsaf. Volg de borden Veteranenlandgoed “Vrijland” (±800 meter).

Via de A12 vanuit het westen: neem Afslag 26 (Arnhem-Noord) en sla bij de verkeerslichten linksaf onder de A12 door in de richting van Schaarsbergen. Rij door tot het viaduct over de A50 (Koningsweg) en sla links af. Sla op de Koningsweg de eerstvolgende weg (Deelenseweg) rechtsaf. Volg de borden Veteranenlandgoed “Vrijland” (±800 meter).

Routeplanner
Ter oriëntatie kunt U voor uw navigatiesysteem als adres invoeren: Hoenderloseweg 1, 6816 SV Arnhem. Dit is een grote boerderij ongeveer 1½ kilometer ten noorden van het Veteranenlandgoed “Vrijland”. U kunt ook de ROUTEPLANNER van Google Maps gebruiken – opent in een nieuw tabblad.

Parkeren
Er is een grote parkeerplaats aan de Hoenderloseweg. Hiernaar wordt verwezen met borden op de Koningsweg en de Hoenderloseweg.

Komt U met het openbaar vervoer?
Vanaf Station Arnhem Centraal vertrekt Bus 9 tot de halte IPC op de hoek Koningsweg – Hoenderloseweg. Deze bus rijdt ieder half uur op werkdagen buiten de vakantieperiodes: de eerste bus vertrekt uit Arnhem om 6.48 uur en de laatste om 17.48 uur. Op andere dan voornoemde tijden rijdt de bus niet verder dan de rotonde aan het einde van de Kemperbergerweg/Koningsweg, Schaarsbergen (vanaf daar is dan 3½ km te voet naar het Veteranenlandgoed “Vrijland”). Check uw reis op 9292.ov. Vanaf de bushalte steekt U de Koningsweg over en slaat de Deelenseweg in. Dan is het te voet ±800 meter naar het parkeerterrein van het Veteranenlandgoed “Vrijland”.

Komt U met de fiets?
Het Veteranenlandgoed “Vrijland” is goed per fiets te bereiken: het ligt tussen de Knooppunten 03 en 23 aan de Hoenderloseweg te Arnhem-Schaarsbergen – zie kaart.
N.B.: het is helaas niet toegestaan om met de fiets op het landgoed te komen.